Гигант (Съединение) готов за старта, картотекираха всички нови

Отборът на Гигант (Съединение) се готви на пълни обороти за старта на пролетния полусезон на Югоизточната В група. Тимът от Съединение приема тима на Асеновец (Асеновград) в двубоя на откриването. Срещата ще започне в 12 часа и ще бъде излъчена пряко по Канал 3. Двата тима спретнаха интересен двубой през есента и завършиха наравно 2:2 на стадион “Шипка” в Асеновград.

В лагера на тима от Съединение няма контузени и наказани футболисти. Единствено двама футболисти са с висока температура, но от треньорския щаб се надяват, че до утре те ще бъдат на линия.

През седмицата спортно-техническият щаб на ОФК Гигант (Съединение) картотекира всички нови футболисти. Така през пролетния полусезон част от състава на старши-треньор Кръстин Шарков ще бъдат опитният Добрин Орловски и Цветан Йотов, които идват от разпадналия се ФК Раковски. Димитър Юруков от Спартак (Пловдив) и стражът Петко Дебърлиев от Оборище (Панагюрище) са другите нови попълнения в редиците на ОФК Гигант. Свилен Щерев, който изкара пробен период в Ботев (Враца), ще продължи да се състезава за ОФК Гигант. Серафим Михайлов, който пък кара проби в тима от Съединение, засега отпада като опция за ново попълнение. Михайлов получи контузия на коляното по време на зимния подготвителен период и все още не е ясно  колко време ще отнеме възстановяването му.

Sharkov

Старши-треньорът на ОФК Гигант (Съединение) Кръстин Шарков

“Излизаме за победа срещу тима на Асеновец. Надявам се, да постигнем успех с хубава игра и да зарадваме всички, които ще дойдат на стадиона. Започваме амбициозно, а за мен като треньор най-добрата новина е, че всички футболисти са на линия за срещата.”, сподели наставникът на ОФК Гигант (Съединение) Кръстин Шарков.

Междувременно продължават ремонтните дейности на стадиона в град Съединение. Очаква се през следващите месеци довършителните дейности по съоръжението да приключат.

Свързани материали

Трио напуска ОФК Гигант (Съединение)... Двама футболисти на ОФК Гигант (Съединение) карат проби в клубове от професионалния футбол. Илиян Марчев е привлякъл вниманието на столичния Славия, к...
Асеновец (Асеновград) с нов Управителен съвет, изб... Днес се проведе Общото събрание на ФК Асеновец (Асеновград), на което бе избран нов Управителен съвет на клуба. Досегашният председателя на УС Валери ...
Борислав (Първомай) уреди седем контроли, среща Сл... Програмата с контролни срещи на Борислав (Първомай) е почти изготвена, съобщиха от клуба. Възпитаниците на Светослав Цольов ще изиграят осем проверки ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *