Гигант (Съединение) готов за старта, картотекираха всички нови

Отборът на Гигант (Съединение) се готви на пълни обороти за старта на пролетния полусезон на Югоизточната В група. Тимът от Съединение приема тима на Асеновец (Асеновград) в двубоя на откриването. Срещата ще започне в 12 часа и ще бъде излъчена пряко по Канал 3. Двата тима спретнаха интересен двубой през есента и завършиха наравно 2:2 на стадион “Шипка” в Асеновград.

В лагера на тима от Съединение няма контузени и наказани футболисти. Единствено двама футболисти са с висока температура, но от треньорския щаб се надяват, че до утре те ще бъдат на линия.

През седмицата спортно-техническият щаб на ОФК Гигант (Съединение) картотекира всички нови футболисти. Така през пролетния полусезон част от състава на старши-треньор Кръстин Шарков ще бъдат опитният Добрин Орловски и Цветан Йотов, които идват от разпадналия се ФК Раковски. Димитър Юруков от Спартак (Пловдив) и стражът Петко Дебърлиев от Оборище (Панагюрище) са другите нови попълнения в редиците на ОФК Гигант. Свилен Щерев, който изкара пробен период в Ботев (Враца), ще продължи да се състезава за ОФК Гигант. Серафим Михайлов, който пък кара проби в тима от Съединение, засега отпада като опция за ново попълнение. Михайлов получи контузия на коляното по време на зимния подготвителен период и все още не е ясно  колко време ще отнеме възстановяването му.

Sharkov

Старши-треньорът на ОФК Гигант (Съединение) Кръстин Шарков

“Излизаме за победа срещу тима на Асеновец. Надявам се, да постигнем успех с хубава игра и да зарадваме всички, които ще дойдат на стадиона. Започваме амбициозно, а за мен като треньор най-добрата новина е, че всички футболисти са на линия за срещата.”, сподели наставникът на ОФК Гигант (Съединение) Кръстин Шарков.

Междувременно продължават ремонтните дейности на стадиона в град Съединение. Очаква се през следващите месеци довършителните дейности по съоръжението да приключат.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *