ОФК Несебър и Вихър (Строево) приключиха борбата за Купата /резултати от анкетата/

Представителите на аматьорския футбол приключиха своето участие в турнира за Купата на България.

Във вторник Вихър (Строево) се представи достойно срещу актуалния носител на трофея Черно море (Варна), въпреки загубата с 0:5. Ден по-късно ОФК Несебър се изправи срещу Левски (София) и загуби с 1:3, но футболистите на Николай Русев – Джангъра няма от какво да се срамуват след двубоя. “Делфините” показаха приличен футбол за нивото си и срещу противник, който се намира в подем.

Дни преди споменатите двубои се обърнахме към Вас, нашите читатели, с въпрос относно представянето на двата отбора, подвизаващи се с днешна дата в аматьорски футбол. Дойде време да ви представим резултатите.

29 процента от гласувалите са избрали като вероятно развитие на събитията опцията “Двата отбора ще отпаднат”, както се и случи в действителност. Любопитен момент е равният брой читатели, които са избрали възможността един от двата отбора да достигне до продължения или до изпълнението на наказателни удари – по 21 процента. Симпатизанти (вероятно) на Вихър (Строево) са останали оптимисти и са посочили варианта, в който участникът в А Областната група в Пловдивско да продължи в следващия етап от турнира, а ОФК Несебър да отпадне – 14 процента. Седем процента пък са гласували за противположната опция, а именно несебърлии да елиминират Левски, съпроведено с отпадане на Вихър (Строево) – 7 процента. Също толкова наши читатели са останали крайни оптимисти, посочвайки че двата клуба ще преодолеят своите съперници.

По-подробно може да се запознаете с резултатите от проведената анкета, може да видите тук:

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *