Атанас Димов пред zona90.com: “Изпълних ангажимента си”

Старши треньорът на ОФК Карнобат Атанас Димов намекна за раздяла с клуба след вчерашната победа с 3:1 над ФК Свиленград. Карнобатлии приключиха сезона в Югоизточната В група на единадесетата позиция.

“Изпълних ангажимента си към клуба, който поех в началото на годината. Не сме водили разговори за моето бъдеще до момента. Уговорката ни беше да водя отбора до края на сезона. В аматьорския футбол има много неуредици и неясноти. Липсва сигурност, а и нивото на работа е различно. Имам предложения за работа в професионалния футбол и ако те се реализират, ще съм доволен. Нещата могат да се променят, ако ръководството осигури финанси и целите на отбора се повишат”, коментира за zona90.com Димов.

Специалистът направи кратък анализ и на представянето на отбора.

“Смятам, че отборът демонстрира развитие и добър футбол. Доволен съм от факта, че наложихме млади момчета. Най-много ме удовлетворява обаче факта, че местните привърженици ни подкрепяха във всеки един момент и бяха плътно зад нас. Разбира се, има какво още да се желае, но това изисква време”, допълни още Димов.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *