Диего Марадона “виси” до последно за бенефиса на Христо Стоичков

Поканените звезди, които ще вземат участие в бенефиса на Христо Стоичков “50 години номер 8”, пристигат един след друг в столицата. Мегаспектакълът ще се състои утре от 20 часа на Националния стадион “Васил Левски”.

Голямата въпросителна преди утрешното шоу е участието на аржентинската легенда Диего Марадона. “Божията ръка” изпълнява ангажимент в Дубай, където е част от футболен турнир за ветерани. Именно този факт е пречка до момента Марадона да потвърди участието си. Въпреки неяснотата от организаторите са подготвили чартърен самолет, който е в готовност да отлети до Дубай и да вземе футболната легенда.

Чилиецът Иван Саморанов пристигна вчера, а днес на летище София кацнаха и румънските легенди Георге Хаджи и Джика Попеску. От няколко дни в столицата е испанецът Хосе Мария Бакеро, който е придружаван от своята съпруга. В медиите се появи информация, която обаче не е потвърдена, че Роберто Баджо е в България от няколко дни, но италианската легенда е заминала на лов. През днешния ден се очаква да пристигнат и останалите футболни величия, които тази вечер ще бъдат част от частно парти, организирано от Христо Стоичков. Столичен клуб ще приюти елитните спортисти от близкото минало.

Междувременно стана известно, че Димитър Пенев и Христо Бонев ще бъдат треньори по време на футболното шоу. Главен съдия на двубоя пък ще бъде Атанас Узунов.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *