Марисан (Русе) тренира още две седмици

Отборът на Марисан (Русе) ще продължи тренировъчния си процес още две седмици. Това съобщиха за zona90.com от треньорския щаб на русенци. Марисан победи с 3:2 тима на ФК Суворово в последната си среща от настоящия сезон на Североизточната В група. В последния кръг възпитаниците на Борислав Богомилов почиват, след като по програма срещат отбора на отказалия се Тича (Долни Чифлик) и ще запишат служебен успех.

Треньорският щаб на русенци е изготвил програма, която предвижда тренировки в дните вторник и сряда през тази и следващата седмица. След това русенци ще бъдат пуснати в почивка. Предстои да бъде уточнена и датата за старта на лятната подготовка.

Наставникът на отбора Борислав Богомилов представи положителна оценка на представянето на отбора си. Русенци направиха изключително силна пролет, в която записаха девет победи, едно равенство и две загуби. Футболистите на Марисан реализираха 23 гола и допуснаха само девет. По тези показатели, те се намират непосредствено след лидера Черноморец (Балчик). Именно успехът срещу балчиклии пък беше най-гръмката победа на русенци.

“Доволен съм от представянето ни през сезона. Направихме силна пролет и логично се изкачихме в класирането. Поздравявам момчетата и се надявам през новия сезон да градим”, коментира сезона на отбора наставникът на Марисан Борислав Богомилов.

Русенци заемат шестата позиция в класирането кръг преди края, като имат възможността да се изкачат и на петото място, ако Ботев (Нови пазар) загуби срещата си в Кубрат през уикенда.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *