Първите печелят! Подаръци за закупилите фен артикули

Специален подарък, осигурен от един от основните спонсори на супершоуто „50 години номер 8“, ще получат първите закупили официални фен артикули в деня на събитието (20 май) на стадион „Васил Левски“. Към първите бройки от сувенирите с подписа на легендата Христо Стоичков ще бъде прибавена и ексклузивна карта, с която могат да се ползват отстъпки от всички видове горива на бензиностанциите на една от водещите компании у нас.  

Сувенирните уникати, посветни на историческия сблъсък на титаните, ще могат да бъдат закупени от всички входове, както и от специално обозначените за целта четири фен зони на територията на стадиона. Те ще бъдат разположени на следните локации:

  • Откъм Метростанция “Стадион Васил Левски“
  • Откъм Б сектор в близост до вход 9 и 10
  • Откъм В сектор в близост до ресторант „Спортна среща“
  • Откъм езерото “Ариана” – Г сектор
N8 merchandise

Така изглеждат фен артикулите, които организаторите са подготвили

Линията включва седем звездни артикула – шапка, тениска, чаша, юбилейна футболна топка, USB и фланелките, с които титаните ще излязат на терена. Предлаганите артикули за спомен от юбилея са единствените, официално одобрени от Христо Стоичков.

Свързани материали

Диего Марадона “виси” до последно за б... Поканените звезди, които ще вземат участие в бенефиса на Христо Стоичков "50 години номер 8", пристигат един след друг в столицата. Мегаспектакълът ще...
Кои са участниците в спектакъла на 20 май?... Остават броени дни до грандиозното шоу "50 години номер 8". Билетите за футболния спектакъл са разпродадени и се очаква Националния стадион "Васил Лев...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *